22. apr. 2024 o 11:00
jž, Koktejl

Nela Slováková zaplatila za noc v hoteli v USA 800 eur: Šok, ako to tam vyzerá! Chce sa mi plakať od hnevu

Nemohla uveriť vlastným očiam.

Zahraničné promi
22. apr. 2024 o 11:00
Nela Slováková zaplatila za noc v hoteli v USA 800 eur: Šok, ako to tam vyzerá! Chce sa mi plakať od hnevu

Nemohla uveriť vlastným očiam.

Nela Slováková (34) sa so svojou kamarátkou Veronikou vybrala za veľkú mláku. Dovolenku odštartovali v Mexiku a teraz sa presunuli do Los Angeles. Dievčatá boli z prvotného dojmu svojho nového ubytovania nadšené, no po príchode na izbu ich entuziazmus opustil.

"Takže, prišli sme do LA, akože pompézne, cesty ako vo filme a prišli sme do hotela. Asi 800 eur za noc, spávajú tu všetky svetové hviezdy. Tak vám ukážem, ako to tu vyzerá," povedala v úvode Nela a sledovateľom na sociálnej sieti začala ukazovať izbu.

Interiér izby vyzeral ako z minulého storočia. "To je fakt hrozné. Akože, nie je to hrozné, ale... Poďme začať tou lepšou časťou to je tento výhľad. Lokalita akože super. Ukážem vám napríklad ako vyzerá naša skriňa. Podľa mňa aj s mamkou v 45 sme mali sme mali lepšiu skriňu, dobre v 95 ale, teda lepšiu žehličku. To nemyslí vážne niekto. Akože, ja chápem starší štýl, to vôbec o tom nie je, že to nie je moderné," približovala obité steny v skrini.

Potom prešla do kúpeľne. "Ja hovorím, že chápem starší štýl, ale doprd*le... Kde je nejaká skrinka? Prečo tu nie sú poličky? To je čo? Ako, nehnevajte sa, ale... toto nemyslia vážne. za 20-tisíc na noc toto mi fakt niekto chce povedať, že myslí vážne? To je fakt hnoj," nedokázala skrývať svoje sklamanie influencerka.

Hoci je ubytovanie veľmi obľúbené medzi vyššou vrstvou, ju nenadchlo. "Hotel je pravdaže krásny. V starom štýle, ála butikový, veľmi štýlové miesto. Garáž je plná luxusných áut, prekrásne okolie, top poloha. No snáď moje nasr*nie z izby zlepší mieste lobby a pár drinkov," pokračovala.

Slováková neskôr zavítala aj do posilňovne. "No tak ale toto ma teda už pravdaže dostalo a normálne musím povedať, že sa mi chce plakať od hnevu. Toto čo je? To som normálne proste ako u starých rodičov na povale niekde. Luxusný hotel, kde spáva Miley Cyrus tak to je normálne... Neznášam tieto vyhypované miesta. To je proste šialené niečo," hnevala sa.

Pre uvoľnenie stresu si nakoniec išla zašportovať. "Moje nervy. Tak prvé ráno v LA, hotel úplná katastrofa. Už mám extrémne nervy, behať sa tu nedá, pretože dobre za to nemôžu ale hore sú kojoti. Fitko je tak z roku podľa mňa 45. Šialené, tam proste nechceš stráviť ani minútu. Takže som si zavolala Uber, aby som išla do nejakého parku a Uber 35 dolárov do parku, ktorý je vzdialený asi 6 minút autom. Ale pešo ísť nechcem, to mám proste strach zatiaľ. Nepoznám to tu," dodala. Nakoniec si zaplatili nový hotel, za ktorý zaplatili 2487 eur na dve noci. Ako priestory vyzerajú nájdete vo videu nad článkom.