22. apr. 2024 o 16:00
jž, Koktejl

Jasmina Alagič si TAKTO rypla do Rytmusa: Niekto si fotí nové hodiny, autá a niekto...

placeholder
Slovenský raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský a jeho manželka Jasmina Alagič.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Nemohla odolať.

Domáce promi
22. apr. 2024 o 16:00
Jasmina Alagič si TAKTO rypla do Rytmusa: Niekto si fotí nové hodiny, autá a niekto...

Nemohla odolať.

Jeden z najúspešnejších raperov na slovenskej scéne Patrik Rytmus Vrbovský (47) tvorí hudbu už od roku 1992. "Ja som v kultúre, v praxi 30 rokov. Myslím si, že mám za sebou hmatateľné výsledky v tejto oblasti, mám načítaných Slovákov, našu kultúru a presne viem, čo je potrebné. V našej kultúre som dosiahol všetko, čo sa dá dať," napísal prednedávnom na sociálnej sieti.

Za vydreté roky v šoubiznise si Patrik užíva život v luxuse spoločne so svojou manželkou Jasminou Alagič (34) a synčekom Sanelom (4). Na Vianoce si Rytmus zadovážil honosný šperk. "Prsteň váži 110g 18k zlata z 1700 flawless diamantov čo sú najžiarivejšie a najčistejšie kamene na našej planéte," napísal na sociálnu sieť. Podľa odhadov sa suma zaň vyšplhala až na 100-tisíc eur.

Prednedávnom si raper doprial aj nové auto. Luxusný Mercedes-Maybach GLS sa začína na cenovke 188 388 eur podľa výbavy. "Moc sa teším, že mi Slovensko dáva možnosti realizovať moje sny a byť tým kým chcem," napísal k prvým fotkám auta na sociálnu sieť. Už vtedy mu to jeho manželka vtipne okomentovala. "Aj mne dnes došiel nový septik na chatu," napísala Jasmina.

Sledovatelia tejto dvojice na sociálnych sieťach vedia, že si zo seba neustále uťahujú. "Niekto si fotí nové kabele, hodziny, autá (Rytmus) a niekto nové sadrokartóny!" tešila sa Alagič. Manželom momentálne dokončujú aj ich vysnívaný byt s výhľadom na Bratislavský hrad, ktorý chodia pravidelne kontrolovať a posun na stavbe zdieľajú so svojimi sledovateľmi.