23. apr. 2024 o 07:30
jž, Koktejl

Prvá FOTO malej dcérky Maroša Kramára, zverejnila ju Tamara: Toto je moja sestra!

placeholder
Maroš Kramár a dcéra Tamara v Show Jana Krause.
Zdroj: Instagram/jankrausss

Nezabudla ani na neter.

Domáce promi
23. apr. 2024 o 07:30
Prvá FOTO malej dcérky Maroša Kramára, zverejnila ju Tamara: Toto je moja sestra!

Nezabudla ani na neter.

Novinky od obľúbeného herca Maroša Kramára (64) sa v poslednej dobe len tak sypali. Koncom minulého roka Kramár priznal, že je už dva mesiace dedkom. Radosť mu urobil jeho starší syn Timur (22). "V úlohe dedka sa cítim výborne. Vnučka sa narodila 3. novembra, len sme to trochu tajili. Práve sa celá rodinka prechádzame pod Kriváňom, kočíkujeme a tlačíme “dodávku” pred sebou. Ukazujeme jej krásy Slovenska," odhalil pre Plusku.

Dievčatko dostalo netradičné meno Noelani, ako prezradil Kramár na sociálnej sieti. "Moja vnučka už má svoju značku a aj tašku. Gratulujem, Timurko a Kika. Noelani sa vám naozaj podarila. Tak, a už som naozaj DEDO," napísal na Facebooku pri fotke vnučky.

O päť mesiacov neskôr Kramár šokoval ďalšou správou. Stal sa z neho štvornásobný otec. Po rozvode s Natašou, s ktorou boli manželmi 20 rokov a priviedli na svet tri deti, Tamaru (23), Timura (22) a Marka (15), sa dal dokopy s mladou Inou Oravcovou (38), ktorá mu porodila štvrtého potomka, dcérku Riju. Práve najstaršia Tamara ukázala na sociálnej sieti po prvýkrát svoju mladšiu sestru a odfotila sa aj s neterkou. Snímky nájdete v galérii.