22. apr. 2024 o 19:00
Dominika Vargová, Koktejl

Desivé predpovede Baby Vangy: Čo nás čaká v roku 2024? Mrazivé slová o 3. svetovej vojne

placeholder
Baba Vanga.
Zdroj: iStock

Predpovedala viac ako 5000 vecí, ktoré sa neskôr naplnili.

Zaujímavosti
22. apr. 2024 o 19:00
Desivé predpovede Baby Vangy: Čo nás čaká v roku 2024? Mrazivé slová o 3. svetovej vojne

Predpovedala viac ako 5000 vecí, ktoré sa neskôr naplnili.

Podľa predpovede prorokyne Baby Vangy, ktorá je známa svojimi presnými veštbami, môže Európa v najbližších rokoch zažiť zvýšený počet teroristických činov, zatiaľ čo „veľká krajina“ sa môže pustiť do testovania biologických zbraní, píše Mirror.

Baba, ktorej skutočné meno je Vangelija Pandeva Gušterová, poskytla niekoľko desivých predpovedí o možnom začiatku 3. svetovej vojny. Tie sa zdajú byť ešte mrazivejšie po eskalácií konfliktu medzi Izraelom a Iránom, ku ktorej došlo minulý víkend.

Povedala, že v Európe dôjde k prílevu teroristických aktivít a zrejme naznačila možnosť, že „veľká krajina“ použije pri útokoch alebo testovaní nebezpečné biologické zbrane. Jej proroctvá na rok 2024 naznačujú, že širší konflikt by mohol vyplynúť z pôvodnej bitky medzi Hamasom a Izraelom a Hamasom, ktorá začala 7. októbra 2023.

Pokiaľ ide o samotný rok 2024, Vanga predpovedala katastrofu a bolesť. Predpovedala, že dôjde k nárastu teroristických útokoch v Európe, k rozsiahlej hospodárskej kríze s vážnymi globálnymi dôsledkami a ku katastrofálnym klimatickým udalostiam s prudkým nárastom radiácie a prílevom kybernetických útokov na kritickú infraštruktúru.

Tieto pomerne depresívne proroctvá niektorí vnímajú ako nie príliš láskavé upozornenie na krehkosť celosvetového mieru. Niektorí si tieto odpovede môžu vysvetľovať rôzne, ale nemožno poprieť ich desivo náhodné načasovanie s inými aktuálnymi udalosťami.

Baba Vanga sa narodila v Bulharsku v roku 1911. Prorokyňa je známa svojou mimoriadnou jasnozrivosťou napriek tomu, že oslepla už vo veľmi mladom veku. Poskytla viac ako 5000 predpovedí, ktoré sa naplnili s desivou presnosťou.