22. apr. 2024 o 13:00
jž, Koktejl

Vojna Kollárovych mamičiek graduje: Richterová sa pustila do Balúchovej, zasiahla Laura!

placeholder
Aktuálne Kollárová partnerka Laura sa zastala jeho expartnerky Balúchovej.
Zdroj: Instagram/barborabaluchovaofficial, Instagram/_leyla_lv_, Facebook/Barbora Richterova

Laura si už nedáva servítku pred ústa.

Domáce promi
22. apr. 2024 o 13:00
Vojna Kollárovych mamičiek graduje: Richterová sa pustila do Balúchovej, zasiahla Laura!

Laura si už nedáva servítku pred ústa.

Drsné hádky medzi bývalým predsedom NR SR Borisom Kollárom (58) a Barborou Richterovou, s ktorou má synov Artura a Aarona trvajú už takmer rok. Expartnerka trvala na tom, že sa politik o deti nezaujíma a mal jej zrušiť opatrovateľku aj šoféra. Od tej doby Barbora verejne píše svoje drsné názory nielen na Borisa, ale aj na jeho aktuálnu partnerku Lauru Vizváryovú, ostatné mamičky aj deti.

Barbora Balúchová porodila Borisovi jeho desiate dieťa, syna Alexandra Jána. Ako informuje Nový čas, Barbora si teraz našla nové zamestnanie. Pôvodne speváčka a moderátorka sa začala venovať realitám. Richterová si na sociálnej sieti všimla o tom článok a okomentovala ho. "A ja som tak čakala, že vydá nejakú pesničku a nič. Toto nám urobila? No ale dobrá správa je, že ako "realiťáčka" si bude vedieť zabezpečiť bývanie, keď jej Boro náhodou prestane platiť jej prenájom v Rovinke," napísala uštipačný komentár.

Jej slová nenechali chladnou Borisovu aktuálnu partnerku Lauru, s ktorou má synčeka Abnera. Balúchová je totiž jedna z mála mamičiek, ktorá má s Borisom dobrý vzťah a dokonca si ho v kauze s Richterovou zastala a povedala, že Kollár sa o deti dobre stará. "Takto sa nudí Barbora Richterová, že komentuje aj články o B. Balúchovej?! Aspoň má záujem pracovať ty rasistka! Richterová si asi myslí, že je niečo viac ako ostatné bytosti!" začala s drsným vyjadrením Laura na sociálnej sieti a pokračovala.

"Barborka pripomenieme ľuďom ako si prišla k B. Kollarovi? Asi si zabudla, že nie si o moc viac. Keďže si mu vtedy údajne rozbila vzťah a bola jeho tajná milenka ale tak tebe údajne, ako som sa od Borisa dozvedela, nevadili ani ženatí muži! B. Balúchová na rozdiel od teba aspoň chodí spievať na akcie, z toho, čo ja viem a má aspoň talent! Richterová má talent na to pýtať si peniaze od Borisa a nechávala si údajne preplácať aj nabíjačku na telefón a benzín ha ha ha! Bola by som radšej tichúčko," poslala jej drsný odkaz.