22. apr. 2024 o 18:00
NK, Koktejl

Kontroverzná herečka (55) šokovala fanúšikov: S o 31 rokov mladším influencerom čakajú dieťa!

placeholder
Pár minulý rok šokoval svadbou.
Zdroj: instagram/jimvelasquezoficial

Ich manželstvo vyvolalo debaty o výraznom vekovom rozdiele.

Zahraničie
22. apr. 2024 o 18:00
Kontroverzná herečka (55) šokovala fanúšikov: S o 31 rokov mladším influencerom čakajú dieťa!

Ich manželstvo vyvolalo debaty o výraznom vekovom rozdiele.

Kolumbijská herečka oznámila, že v 55 rokoch čaká dieťa s mužom, ktorý je o 31 rokov mladší. Alina Lozano sa vlani v novembri vydala za 24-ročného influencera Jima Velásqueza. Svadba vtedy vyvolala diskusiu - najmä kvôli ich veľkému vekovému rozdielu. Pár, ktorý má na Instagrame spolu viac ako milión sledovateľov, nedávno ohromil fanúšikov nečakanou novinkou, napísal Mirror.

"Priatelia, počať dieťa prirodzenou cestou je ťažké, ale veda veľmi pokročila a my tak chceme povzbudiť ženy v každom veku, ktoré majú problém otehotnieť alebo majú viac ako 50. Asistovaná reprodukcia, priatelia. Musíte si nájsť darkyňu vajíčok a prejsť celým procesom, ktorý je zdĺhavý. Musíte si tiež našetriť trochu peňazí, ale dá sa to. Teraz môžete sledovať moju cestu, ktorá, dúfam, bude úspešná," povedala Alina, ktorá s manželom žije v Kolumbii.

Pár sa rozhodol využiť kliniku pre liečbu neplodnosti, čo ich zatiaľ stálo viac ako 20 000 libier.

"Veľa ľudí sa nás pýtalo, koľko stojí liečba, proces asistovanej reprodukcie a náklady na kliniku pre liečbu neplodnosti. Z opatrnosti vám to nepovieme, ale odporúčam vám, aby ste si našetrili a boli trpezliví, pretože budete potrebovať peniaze aj trpezlivosť," povedala Alina.

"Bolo to viac ako 20 000 libier. Sú to veľké peniaze, ale stálo to za to, pretože vidíte, že sa blíži náš malý zázrak," ozval sa Jim.

Alina, ktorá sa narodila v roku 1969 v Kolumbii, je herečka a scenáristka, ktorá bola v rokoch 2005 až 2008 vydatá za kubánskeho herca Mijaila Mulkaya. Prvýkrát sa objavila v mnohých kolumbijských telenovelách v roku 1991 a potom hrala v populárnych seriáloch, ako napríklad "El Señor de los Cielos" (Pán nebies) a "La Reina del Sur" (Kráľovná juhu).